Uitvaartverzorging Venlo, onze 24 uurs rouwkamer

Bel bij een overlijden 24/7 Uitvaartverzorging Hendrickx

Uitvaartverzorging Hendrickx in Venlo-BlerickHet is vaak een afweging, wilt u de dierbare overledene thuis opbaren… of wilt u hem/haar bezoeken in de rouwkamer van de uitvaartondernemer? Wilt u het bezoek voor iedereen open stellen, of kiest u voor de intimiteit van de direct betrokkenen?

ER IS EEN ALTERNATIEF VOOR DE GROTE ROUWKAMERS

Uitvaartverzorging Hendrickx in Venlo-BlerickBij Uitvaartverzorging Hendrickx in Venlo beschikken we over een 24-uurs rouwkamer. Een intieme, sfeervolle ruimte die beschikbaar is voor de directe nabestaanden en waar u 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht kunt om de dierbare overledene te bezoeken en afscheid te nemen op u eigen wijze. U beschikt over de sleutel van deze ruimte en hoeft geen afspraak te maken.

GEMAKKELIJK BEREIKBAAR, VEEL PARKEERRUIMTE

Uitvaartverzorging Hendrickx in Venlo-BlerickOnze 24-uurs Rouwkamer ligt op een rustige plaats, een plek die snel en gemakkelijk bereikbaar is vanaf een kruispunt van belangrijke autowegen. Parkeren kan gratis en direct voor de ingang zodat ook minder mobiele mensen goed binnen kunnen komen. Rolstoelen ondervinden geen hinder van drempels en andere obstakels. Het aantal parkeerplaatsen is ruim voldoende.

DE INDELING VAN ONZE 24-UURS ROUWKAMER

Uitvaartverzorging Hendrickx in Venlo-BlerickU komt binnen in een ontvangstruimte waar u rustig kunt zitten, koffie kunt drinken en bij kunt praten. Ook faciliteiten als TV zijn aanwezig. De rouwkamer is fysiek gescheiden van de ontvangstruimte door een schuifwand. Als u besluit de overledene te bezoeken kan dit eenvoudig door deze wand open te schuiven.

DE LOKATIE VAN ONZE 24-UURS ROUWKAMER

U Kunt onze 24-uurs Rouwkamer vinden op het volgende adres:

Willem Barentszweg 6C
5928 LM  Venlo

Uitvaartverzorging Peter Hendrickx, het delen waard!