Bij het Overlijden

Bel bij een overlijden 24/7 Uitvaartverzorging Hendrickx

Uitvaartverzorging Hendrickx in Venlo-BlerickDirect na een overlijden (thuis) dient u contact op te nemen met de huisarts of de dienstdoende arts. Deze moet officieel het overlijden constateren en vastleggen in een ‘Verklaring van Overlijden’, en zal deze verklaring achterlaten bij de nabestaanden.

ÉÉN TELEFOONTJE VOLSTAAT

Uitvaartverzorging Hendrickx in Venlo-BlerickBij overlijden in ziekenhuis of verzorgingshuis blijven deze papieren bij de overledene. Deze verklaring heeft de uitvaartleider nodig voor het regelen van een aantal praktische zaken en de aangifte bij de gemeente. Vervolgens kunt u een beroep doen op geestelijke bijstand (indien gewenst). Daarna volstaat één telefoontje naar ons met de melding van overlijden op een van onze telefoonnummer:

Peter Hendrickx – Uitvaartverzorging Hendrickx
06-22973409

HET BEZOEK BIJ U THUIS

Uitvaartverzorging Hendrickx in Venlo-BlerickVervolgens maken wij een afspraak met u om u thuis te bezoeken en de eerste noodzakelijke voorzieningen t.b.v. de overledene samen met u te bespreken. Van een thuisopbaring of een uitvaartcentrum naar keuze, alles is bespreekbaar. Om geheel aan de wensen te kunnen voldoen, hebben wij alle faciliteiten voor een goede dienstverlening in eigen beheer, bijvoorbeeld als u de keuze maakt voor een thuisopbaring of de laatste verzorging zelf wilt doen.

Uitvaartverzorging Peter Hendrickx, het delen waard!